Tre sjøstuer

Rom/ fasiliteter

Sjøstuene ligger fint til helt nede i sjøkanten innerst inne i en liten fjordarm. Ei kai til felles bruk omkranser husene mot sjøen. Herfra går landgangen ned til flytebrygga med de fem båtene. 

De tre husene er likt utstyrt. De har en grunnflate på 4o kvm i to etasjer, til sammen 80 kvm. Hvert hus har egen uteplass med bord, 6 stoler og 2 solstoler. Stor og liten grill står til disposisjon. 


 

Se flere bilder av Møst Sjøstuer her Møst Sjøstuer galleri.

 
 

Sjøstuene har høy standard. Hvert hus har to bad med dusj, ett i hver etasje. Badene er flislagte med varmekabler i gulvene, dessuten elektrisk håndkletørker på badet i første etasje.

Det er tre soverom i hvert hus, ett i første og to i andre etasje. Alle har skap.Hvert rom har to senger, rammemadrasser. Disse kan brukes som enkeltsenger eller settes sammen til dobbeltseng. Vår standard er ferdig oppredde senger til våre gjester.

Kjøkkenet er delvis åpent mot oppholdsrommet, stuen. Der er rikelig med nødvendig kjøkkenutstyr, det meste er til 12 personer. Dessuten er der oppvaskmaskin, komfyr, kjøleskap, mikrobølgeovn, brødrister, kaffetrakter og vannkoker. Spisebordet har seks stoler, og stuen har sofa med tre og to seter.

Stuen har TV med parabol for mange kanaler, også tyske, engelske osv. Alle sjøstuene har WiFi internett.

Husene er vinterisolert og kan derfor brukes hele året. 
De har alle en vedovn i stuen.

Hvert hus har egen bod med fryseboks på 205 liter. Fiskeutstyr og redningsvester kan også lagres her.
Ekstra fryse- og kjølekapasitet finnes i naustet ved  siden av.

Det er en vaskemaskin til felles bruk i servicebygget.


Ønsker du å se en mer detaljert oversikt over fasillitetene på Møst Sjøstuer, gå til fasilitets-oversikt her.