I Møstavågen på Frei ligger disse 3 sjøstuene lunt til inne i vågen, helt nede i sjøkanten.  Sjøstuene har høy standard, eget uteområde med møbler for hvert hus, god båt ved flytebrygga og sløyehus med varmt og kaldt vann. 1 stor grill og 3 små griller, en for hver sjøbu er der også.

Herfra er det utsikt over sjøen og landskapet med skog og fjell. Foruten å fiske kan du gå fine turer langs bygdeveiene eller ute i terrenget, og du kan ta en tur på fjellet, Lågfjellet eller Freikollen. Ypperlig område for bruk av sykkel, og vertskapet har sykler for utleie.
Fiskeplassene finner du både ute på det åpne havet og inne i fjorder, beskyttet mot vær og vind.
Til Kristiansund er det 22 km med bil. Med båt kommer du dit på ca 10 min.

BildeRadKart12.jpg
 
 
 

Veibeskrivelse

Kjør E6 nordover til Oppdal, eventuelt E3 nordover til Ulsberg og så E6 sørover til Oppdal. Fra Oppdal tar man Rv. 70 til Sunndalsøra og videre Rv. 70 mot Kristiansund. I rundkjøringen på Krifast følger du veien til Kristiansund. Etter Freifjordtunellen er det ca 1 km til du tar av første vei til venstre. Følg skilting til Møstavågen. Etter ca 3 km på sideveien til Møstavågen kommer du ned til sjøen. Der ser du sjøstuene ca 200m ut i fjorden. Du følger veien ca 150m mot Amundøy, tar første veg til høyre og følger en gårdsveg ca 150m ned til sjøstuene.

 

Transport

Hvis man ikke har egen bil er det mulig å komme til Kristiansund via fly eller buss. Flyplassen i Kristiansund ligger på Kvernberget og derfra går det flybusser inn til Kristiansund. 
Nor-way bussekspress har feller rutenettet som gjøre det mulig å komme til Kristiansund fra sør og nord i Norge. F.eks. fra busstoppet ”Storbakken Rv. 70” litt før Kristiansund kan du ta en lokalbuss til møstavågen. Nettbussen Møre nr. 811 eller 812 stopper omtrent ved gårdsveien som går ned til Sjøstuene. 
Stoppet heter Møst.

 

Velkommen til Møst Sjøstuer!