Båter Til utleie

20110724_121601_OlyEPL1-Edit.jpg

Vi har 5 Kværnø båter. Båtene som er bygd av aluminium, er 19 fot lange, og de har 50/60 hesters motor.

Båtene er veldig sjødyktige og stødige. De er bygget for drift langs kysten vår og kan tåle bølgehøyder opp til og med 2 m. Båtene har også godkjent flyteevne i vannfylt tilstand (lufttanker integrert i skrog).

I hver båt er det også montert GPS og ekkolodd. Dette er en god hjelp både til å finne fisk og til å finne veien dit du skal, både fram og tilbake.

Se flere bilder av båtene her: båter og fisking galleri.

 

Fisking

20090717_183155_D300.jpg

Fra Møstavågen hvor sjøstuene er plassert, er det ikke langt ut til fiskeplassene.  Møstavågen er en gammel sildevåg hvor silda kommer inn hver vår og høst.  Det er bra med fisk i sjøen hele året.

Ut mot Bremsnesfjorden mellom Frei og Averøy, inn i fjorden eller ut på åpne havet er mulighetene for godt fiske alltid til stede.

Det som det fiskes mest av, er sei, torsk, hyse, lyr, lange, brosme, uer, steinbit, makrell, sild, breiflabb. Diverse andre sorter kan en også få.
 
I dårlig vær kan en dra inn fjorden mellom Frei og Aspøya.  Der er det mange grunner og plasser med sterk strøm hvor fisken trives. 

Ved rolig sjø og fine meldinger kan en gå ut på havet til det lille fiskeværet Grip.
Rådfør deg med lokalbefolkningen før du tar denne turen.

Hvor du enn tar turen, kan du bruke GPS og ekkolodd for å finne fisken.  Dette er et fint redskap for å få en vellykket fisketur.

Når du kommer inn med fisken, har vi en fin sløye-plass med både kaldt og varmt vann.  Du kan stå under tak og gjøre opp fisken.